Cosul Dvs. este gol

Lasă interioarele să reflecte stilul tău
Inconjoara-te cu frumusete

Nu știu de unde să încep?

Verificați ofertele noastre curente

Meniul

Cod:
Mini roller blind (compact design for fitting inside window recess)

Mini roller blind (compact design for fitting inside window recess) în colecție Jaluzele tip rolete transparente, țesătură: 4996
Mini roller blind (compact design for fitting inside window recess) în colecție Jaluzele tip rolete transparente, țesătură: 4996
NOU

Cod:
Mini roller blind (compact design for fitting inside window recess)

Rolete mini de calitate superioară și durabile, disponibile într-o gamă largă de culori (de la nuanțe delicate și neutre și pasteluri la culori strălucitoare) pentru a se potrivi cu toate interioarele și stilurile.

Fabricate pe măsura produsele sunt nereturnabile

min: 20, max: 130/150
min: 60, max: 240/140
Schimbați materialul:
+ mai mult
Tipul mecanismului

Rolete mini de calitate superioară și durabile, disponibile într-o gamă largă de culori (de la nuanțe delicate și neutre și pasteluri la culori strălucitoare) pentru a se potrivi cu toate interioarele și stilurile. o fereastră populară și practică care acopera alegerea multor case din Romania. Design compact, ideal pentru montarea în interiorul ferestrei, dintr-o țesătură de înaltă calitate, care blochează minim 95% lumina, pentru un somn odihnitor.

Această jaluzea mini este proiectată special pentru a fi montată în interiorul ferestrei și doar pe cadrul ferestrei (cu brațe speciale neinvazive care sunt deja incluse în această jaluzea). Se va potrivi cadrelor de ferestre cu adâncime de până la 15 mm.

Vă rugăm să rețineți că aceasta mini-jaluzea nu poate fi montata pe o fereastră care nu se deschide sau se instalează cu alte tipuri de brate decât cele furnizate de Dekoria ca parte a setului.

În jaluzelele de mărime standard, mecanismul este montat pe partea dreaptă a jaluzelei. Opțiunea Facut pe Masura oferă mai multă flexibilitate deoarece permite alegerea oricarei mărimi a jaluzelei, dar și a mecanismului (cordon sau casetă) și a cărei parte este montată.

Lățimea jaluzelele este lățimea țesăturii. Vă rugăm să rețineți că lățimea totală a jaluzelei include o sina cu un mecanism de control care face din rolele complete o lățime de aproximativ 4 cm mai mare. Vă rugăm să luați acest lucru în considerare dacă comandați o jaluzea care va fi montata într-o fereastră, sau a lua legătura cu noi înainte de a comanda dacă aveți vreo îndoială.

De asemenea, vă rugăm să permiteți o toleranță de +/- 2 cm în măsurile produsului comandat și furnizat. Acest lucru se datorează proprietăților individuale și lățimii diverselor țesături - cu atât de multe modele de țesături o variere a dimensiunilor este inevitabilă.

Materialul ales
Codul Tesaturii: 4996

Dekoria Codul Tesaturii: 4996

Rolety zwijane

Coletie: Jaluzele tip rolete transparente
Codul Tesaturii: 4996
Compoziţie: 100% poliester
Lăţimea materialului: 0cm
Micsorare: 2%
Nivel opacitate: Mediu

Rolety zwijane