Cosul Dvs. este gol

Lasă interioarele să reflecte stilul tău
Inconjoara-te cu frumusete

Nu știu de unde să încep?

Verificați ofertele noastre curente

Meniul

Colectia de tesaturi Velvet

Velvet este o modalitate perfectă de a adăuga strălucire în orice interior, iar noua noastră colecție este chiar centrata pe această tendință delicios .

Cu o gamă largă de culori disponibile, de la elegantul si eternul gri până la albastrul superb de catifea, care apar peste tot în acest sezon , avem cele mai deosebite textile pentru toate stilurile și schemele de culori.

Textura bogată în catifea oferă tuturor țesăturilor din această colecție un aspect luxos, cu o senzație irezistibilă de moale la atingere. Cuverturile noastre, perdelele și jaluzelele sunt o modalitate practică de a introduce catifea ultra-elegantă în casa dumneavoastră. Optati pentru un interior decadent de catifea bej, pentru o cameră cu câteva atingeri catifelate, cu un aspect deosebit pentru 2019.

Țineți minte că țesăturile de catifea reflectă lumina, ceea ce le oferă un aspect unic și frumos, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că aceste culori pot părea mai deschise sau mai întunecate, în funcție de nivelul și direcția luminii. Sunt disponibile mostre gratuite, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să comandați si dvs. și să vedeți cum funcționează țesăturile noastre în interiorul dvs., înainte de a merge mai departe cu noua dvs. achiziție pentru acasă. Îmbrățișați aspectul catifelat și dați-i camerei de zi sau dormitorului o actualizare in trendul actual.

Important: se poate spăla la mașină la max 30 ° C . Stofele de țesături pot fi călcate numai pe interior.

Din Lei 124,90 / metru

  • imprima
  • Facebook

Țesături în colecție Velvet