Cosul Dvs. este gol

Lasă interioarele să reflecte stilul tău
Inconjoara-te cu frumusete

Nu știu de unde să încep?

Verificați ofertele noastre curente

Meniul

Filtrati rezultatele

-

Jaluzele

Dekoria oferă o gamă largă de jaluzele realizate pe măsura, precum și jaluzelele standard,realizate în mărimi populare. Cu peste 500 de materiale la alegere, avem jaluzele ce se potrivesc tuturor interioarelor: de la  locuințe mari și clasice până la locuinte șic și confortabile, la apartamente moderne de mansardă. Oferim versiuni deosebite de materiale, pentru a ajuta clienții noștri să obțină echilibrul perfect intre a lasa lumina in casa sau pentru a vă oferi in acelasi timp  confidențialitate în casa Dvs.

Oferim toate stilurile de jaluzele populare și tipurile de montaj. Alegeți din jaluzelele clasice romane disponibile cu numeroase terminatii decorative, cum ar fi o margine decorativă sau un panou adăugat la partea de jos, o margine ondulată sau un finisaj drept pentru toate tipurile de interioare, de la interiorul chic sau romantic, până la casele moderne sau scandinave. De asemenea, furnizăm jaluzele romane facute pe măsura  în țesături de voal, plasa sau mate. De asemenea, avem o serie de idei noi pentru ferestre, incluzând de ex. stiluri de jaluzele austriece. Noi va oferim o gama de jaluzele diverse, potrivite pentru multe case - jaluzelele durabile și practice, realizate la dimensiuni și disponibile în mai multe culori și în opțiuni, clasice, mate sau transparente.

Toate  jaluzelele pe masura se fac la comanda in 5 – 10 zile lucrătoare. Ne mândrim cu oferirea de jaluzele de cea mai bună calitate, realizate cu cusături calificate și cu materiale alese cu atenție. Oferim jaluzele care respectă standardele înalte și refuzăm să facem compromisuri în ceea ce privește calitatea. Acestea fiind spuse, suntem, de asemenea, mândri că putem oferi toate acestea la un preț foarte accesibil!

De asemenea, va punem la dispozitie pe site-ul nostru ghidul de măsurare  pentru toate jaluzelele, inclusiv pentru a măsura jaluzelele montate pe perete, în tavan sau în locașul ferestrei.

Jaluzele romane si accesorii pentru ferestre

Dekoria oferă mii de jaluzele romane pentru toate stilurile de interior, scheme de culori și bugete. Alegeți din mai mult de 500 de materiale, din țesături delicate, care lasă lumina sa intre in în casă sau jaluzele mate ideala pentru intimitatea Dvs. Toate jaluzelele sunt fabricate în termen de 5 zile lucrătoare. Comandați acum mostrele gratuite și faceți cumpărături on-line cu încredere cu garanția de 2 ani de la Dekoria. Vă oferim modele deosebite pentru majoritatea opțiunilor de materiale - vă rugăm să faceți clic pe aici pentru a vizualiza opțiunile de jaluzele.