Cosul Dvs. este gol

Lasă interioarele să reflecte stilul tău
Inconjoara-te cu frumusete

Nu știu de unde să încep?

Verificați ofertele noastre curente

Meniul

INTREBARI & RASPUNSURI

INTREBARI SI RASPUNSURI

 

PERDELE SI JALUZELE

Aș dori să comand niște perdele, dar cum să-mi măsor ferestrele?

Am plasat un mic ghid pentru Dvs., deci vă rugăm să verificați pentru sfaturi http://www.dekoria.ro/pagina/masurare_perdele/Ghid-Masurare-Perdele

Cum fac măsurători pentru jaluzele?

Efectuarea măsurătorilor pentru jaluzele este ușoară, pentru că trebuie să știm dacă măsurați orificiul ferestrei sau al jaluzelei. Veți găsi un mic ghid despre măsurătorile pentru jaluzele aici: http://www.dekoria.ro/pagina/ masurare_jaluzele/Ghid-Masurare-Jaluzele

 

HUSE DE MOBILIER

Faceți huse si pentru mobilier non-Ikea?

Suntem specializati in huse pentru mobilierul Ikea si nu putem oferi huse pentru alte marci de canapele si fotolii (chiar daca arata asemanatoare modelelor Ikea - dimensiunile vor fi diferite).

 

Faceți huse din piele / piele ecologică pentru canapele și scaune?

Ne pare rău, însă în acest moment putem oferi numai huse din material textil, așa cum se arată pe site.

 

Faceți huse pentru canapele si scaune  din piele / piele ecologica?

Ne pare rău, dar husele noastre sunt concepute pentru a înlocui husele textile și nu se vor potrivi  mobilierului din piele / piele ecologica.

 

Faceți huse parțiale pentru canapele si fotolii?

Putem oferi huse parțiale, de ex. Huse pentru scaune, dar numai la cele mai populare modele. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

 

Va pot trimite propriul meu material textil?

Ne pare rău, dar putem folosi doar propriile materiale., dar puteți să comandați până la 8 mostre gratuite, să vedeți dacă vă place orice din selecția noastră. Puteți să comandați mostrele aici: http://www.dekoria.ro/mostre_gratuite-material

 

PLATA SI LIVRAREA

 

Cum pot plăti pentru comanda mea?

Pe  Dekoria.ro ai diferite modalitati de plata:

- Plata online prin card (Visa/Maestro/Mastercard)

- Numerarar sau Ramburs la primirea coletului.

- Ordin de plata.

 

Cât de repede veți livra comanda mea?

Fabricarea comenzii Dvs. durează de obicei până la 7 zile lucrătoare. Transportatorii noștri livrează în limita unei valori maxime de 3-4 zile lucrătoare, astfel încât în ​​cele mai multe cazuri vă puteți aștepta livrarea în termen de 10-11 zile lucrătoare de la primirea plății. Produsele standard (gata facute) sunt expediate in termen de 3-4 zile lucratoare. Dacă aveți nevoie urgentă de comanda dvs., vă rugăm să luați legătura cu noi. Dacă sunteți îngrijorat de comanda dvs., vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon și o putem urmări pentru dvs. Pentru mai multe informații despre livrările noastre, consultați http://www.dekoria.ro/pagina/conditii_livrare/Termeni-livrare.

 

Cum livrati comenzile? Și dacă nu sunt la domiciliu?

Cele mai multe comenzi sunt expediate prin intermediul firmei de curierat, astfel încât este necesară o semnătură cu privire la confirmarea livrarii. O instiintare cu detaliile de colectare a coletelor din cel mai apropiat punct Urgent Cargus este lăsat în cazul în care  nu se află nimeni acasa la prima încercare de livrare. Re-livrarea la adresa  clientului este la discreția firmei de curierat și este mai presus de controlul Dekoria.ro.

 

MAI MULTE ÎNTREBĂRI?

Aș vrea să vorbesc cu dvs. Cum pot lua legătura?

Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să ne trimiteți un e-mail oricând la adresa  office.dekoria@gmail.com , vrem să răspundem tuturor e-mailurilor în termen de o zi lucrătoare.

De asemenea, puteți să ne sunați la tel. 0787 531 716