Cosul Dvs. este gol

Lasă interioarele să reflecte stilul tău
Inconjoara-te cu frumusete

Nu știu de unde să încep?

Verificați ofertele noastre curente

Meniul

Filtrati rezultatele

-

Perdele

Dekoria oferă o gamă largă de perdele facute pe măsura, precum și perdele standard, în dimensiuni populare. Cu peste 500 de materiale la alegere, avem perdele ce se potrivesc tuturor interioarelor: de la locuinte mari și clasice,  locuințe chic sau country, până la apartamente moderne. Oferim versiuni deosebite de materiale, pentru a ajuta clienții noștri să obțină echilibrul perfect intre a lasa lumina in casa sau pentru a vă oferi in acelasi timp  confidențialitate în casa Dvs.

Oferim toate tipurile populare de perdele. Alegeți din perdele clasice cu pliuri si rejansa, care permit flexibilitate în colectarea pliurilor, permițându-vă să vă decorați fereastra pana la perfecțiune, perdele moderne și cu aspect deosebit, perdele cu agatatori pentru a vă agăța ușor perdeaua și a arăta cool instantaneu. Oferim, de asemenea, o gamă largă de perdele alternative, inclusiv perdele cu sloturi si pliuri, ideale pentru interioarele șic sau elegante, sau perdele contemporane pentru un aspect elegant și modern, sau pentru a adăuga un aspect scandinav  casei Dvs.

Toate  perdelele pe masura se fac la comanda in 5 – 10 zile lucrătoare. Ne mândrim cu oferirea de perdele de cea mai bună calitate, realizate cu cusături calificate și cu materiale alese cu atenție. Oferim perdele care respectă standardele înalte și refuzăm să facem compromisuri în ceea ce privește calitatea. Acestea fiind spuse, suntem, de asemenea, mândri că putem oferi toate acestea la un preț foarte accesibil!

De asemenea, va punem la dispozitie pe site-ul nostru ghidul de măsurare  pentru toate perdelele: perdele cu rejansa, perdele cu ochi, perdele cu agatatori, perdele cu pliuri și perdele tip panou.

Perdele

Alegeti dintre sute de opțiuni de țesături pentru draperiile noastre de înaltă calitate și perdele accesibile premium la comanda - făcute pe masură în decurs de 5 zile lucrătoare .. Confectii de lux într-o gamă largă de stiluri pentru toate interioarele