Cosul Dvs. este gol

Lasă interioarele să reflecte stilul tău
Inconjoara-te cu frumusete

Nu știu de unde să încep?

Verificați ofertele noastre curente

Meniul

Huse pentru scaune Ikea

Börje IKEA
Börje
Harry IKEA
Harry
Henriksdal IKEA
Henriksdal
Ingolf IKEA
Ingolf
Nils IKEA
Nils

O gamă largă de huse pentru  canapele si fotolii, cu peste 100 de materiale la alegere  de la Dekoria, care se pot spăla la mașină, cu o garanție unică de 2 ani. Husele noastre sunt ignifugate și respectă pe deplin cerințele de siguranță în caz de incendiu, astfel încât acestea sunt potrivite atât pentru uz casnic, cât și pentru proprietăți de închiriat. Livrăm și rapid - putem face huse la comandă în termen de 5 - 7 zile lucrătoare.

Dekoria oferă huse de înlocuire pentru majoritatea modelelor de canapele și scaune IKEA, printre care se numără husele de canapea populare Ektorp și Klippan, husele pentru scaune Harry și Henriksdal, pernele  de scaun Borje, scaunele Nils și multe altele. Salvați articolele dvs. preferate și decorați mobilierul  din casa dvs, cu sute de huse frumoase și accesibile la alegere.

Husele de mobilier Ikea  de la Dekoria se fac la comanda in 5 - 7 zile lucratoare si vin cu 2 ani garantie pentru defectiunile oricarui produs. Majoritatea huselor sunt lavabile la mașină, făcându-le placute in special pentru copii și animale de companie. Suntem mândri că putem oferi peste 100 de materiale de calitate din puteți alege, precum și până la 8 mostre GRATUITE.

Cumpărați noile huse de mobilier în doar 3 pași simpli. Găsiți scaunul sau fotoliul dvs. - realizăm huse pentru modelele Ikea actuale și întrerupte -, alegeți materialul preferat și comandati online astăzi.